Joepiedepoepie!!! .

Beleef je graag als G-sporter een spetterende megacoole BELEVINGSWEEK? Dan is dit echt iets voor jou!!! De BELEVINGSWEEK is (dag)kamp vol sport, spel en uitstappen waar ieder kind zichzelf kan zijn, ongeacht zijn beperkingen of extra noden…. Echt een week waar IEDEREEN naar hartenlust op zijn/haar niveau zich kan uitleven. De Snoezel-mobiel zal weer van de partij zijn, we brengen zeker een bezoek bij Hoefjes& pootjes en gaan met paard en huifkar op weg.

Dit met voldoende professionele begeleiding, echt unieke activiteiten dus waar we vooral een fijn en warm samenhorigheidsgevoel willen creëren. Intake gesprek is noodzakelijk voor verdeling in onze groepen en om de noden te kennen. Poula, Frats, Tommie en Friemel staan al te popelen om jullie te zien.

Deze BELEVINGSWEEK (3de editie al) gaat door van maandag 1 juli tem vrijdag 5 juli 2024, telkens van 9u tem 16u. op een NIEUWE LOCATIE GVBS 't Klavernest, Kerkepad 27 te Wechelderzande.

Inschrijven kan via inschrijvingsformulier.

Kostprijs : 100€ (inclusief verzekering)

                     85€ voor leden

Let op INTAKE gesprek is nodig om voor jou de meest optimale groep te kiezen.

Max. 28 deelnemers

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER BELEVINGSWEEK


Betalen kan je ook via deze QR-code

Poula, Frats, Tommie en Friemel staan te popelen om samen met jullie mee te doen !!! Hebben jullie er ook zoveel zin in???

DE POULA'S

groep GEEL

DE FRATSEN

groep BLAUW

DE TOMMIES

groep ROOD

DE FRIEMELS

groep oranje


Laat hieronder je indruk achter over onze belevingsweek!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

SFEERBEELDEN

Jaar 2023 - 2de editie