Fotogalerij


TOONMOMENT "G-GYM'S GOT TALENT                   LUSTRUM -15 juni 2024

Geniet nog na van ons groots toonmoment!

Ga aub met discretie en respect om met dit beeldmateriaal.

Onze PAUWEN SCHITTEREN


De pauwen zijn voor de eerste keer naar een echte wedstrijd getrokken en dit op 25 februari 2024 in Merksem. Noor en Roman hebben daar het beste van zichzelf laten zien en hebben dan ook een mooie medaille gewonnen! Wat zijn we trots dat onze fiere pauwen zich zo knap hebben getoond!

Nog meer pauwen-nieuws! Op woensdag 10 april 2024 hadden de pauwen de eer om te mogen optreden op de kindernamiddag van Ferm Vlimmeren. Ze lieten een dansje zien op het podium en kregen een groot applaus. 😊

BELEVINGSWEEK 2023


Van maandag 10 juli tem vrijdag 14 juli hielden we onze 2de editie van onze belevingsweek.

Hier kan je de sfeersbeelden bekijken en kunnen jullie meegenieten van deze voortreffelijke editie!!!

SPORTLAUREATENVIERING -VRIJDAG 17 JUNI 2022


Op vrijdag 17 juni was er de traditionele afsluiter van het sportseizoen georganiseerd door gemeente Beerse en sportraad Beerse met medewerking van PFL,onze sponsor.

Dit jaar stond G-sportwerking in de kijker en mochten onze G-toppers hun allereerste demo geven.

En ze hebben hunzelf overtroffen. Met veel schwung en de nodige gezonde stress hebben onze kanjers het echt top gedaan. Bedankt trainers om dit in goede banen te leiden, bedankt ouders om in onze club te geloven, bedankt G-toppers om het beste van jezelf te geven en elke week met het nodige enthousiasme onze lessen te volgen. Jullie zijn TOP !!!

 

Filmpje G-sport Beerse in de kijker

FIJNE VADERDAG


FIJNE MOEDERDAG


de RUPSEN , met een echte dansvideo


Onze G-danskanjers hebben zich flink uitgedost en het beste van zichzelf gegeven. Prachtig om te zien wat ze allemaal hebben bijgeleerd. Juf Nina en juf Morane zijn dan ook supertrots op onze RUPSEN.

Onze onlinelessen tijdens de Corona-crisis


O.w.v. de Corona-crisis zijn we genoodzaakt om al onze lessen te annuleren tem 3 mei. Toch zitten we niet stil en zo hebben juffen Fien en Nina voor fijn beeldmateriaal gezorgd zodat onze G-toppers in beweging kunnen blijven.

Ga hiervoor naar onze FB pagina

https://www.facebook.com/ggyminvlimmeren/?modal=admin_todo_tour

 

Bekijk ook dit leuk filmpje !!

Carnaval 2020